To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
Ad1) Nie wiem, czy nierealna, nie liczyłem. Niemniej takie podstawy, nawet szczątkowe, nie są przedstawione. Fani muszą wymyślać od podstaw. To jest różnica do Tolkiena, Herberta i paru innych.

Ad 2+3) Być może oglądaliśmy inne filmy, ale w moim Jar sam jest zmanipulowany przez propagandę i manipulacje kanclerza. Pełni rolę jak von Pappen lub Szczęsny Potocki w najgorszym razie, ale sam tego nie wymyślił. O stopniowym i stałym zwiększaniu pełnomocnictw kanclerza przewija się przez cały ep. II.

Ad 4) Han Solo w wolnym czasie biega po korytarzach stacji kosmicznych odpędzając się od strzałów blasterów jak od much. Ani razu nie trafiony.
I nie widziałem Jedi "uchylającego się", oni raczej odbijają jak piłeczki swoimi świetlicstymi pałkami lub (ostatni trik) zatrzymują w powietrzu. Vader raz chyba rękawicą odbił (ep. V). Uchylanie się to było w Matriksie. No chyba, że coś przegapiłem. 

Ad 5) Czy Kylo jest ciekawy? Czy słaby? Jedno drugiemu nie zaprzecza, nazwę go więc "ciekawym słabeuszem", OK?
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!
Koh 3:1-8 (edycje własne)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez bert04 - 07.01.2016, 17:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości