minotaurus napisał(a): Mniam mniam mniam.Wkurwiający niezmiernie u niektórych użytkowników jest zwyczaj, by w każdym poście triumfalnie ogłaszać swoje zwycięstwo nad interlokutorem. Zajmij się odnoszeniem do argumentów.
Z tego co piszesz wydaje mi się że rozmowa z Tobą to jak rozmowa z karpiem o menu na wigilie. Karp do momentu zarznięcia będzie sugerował żeby jednak w tym roku wybrać łososia.
Cytat:Podobnie Ty jesteś chyba jakimś księdzem o teologicznym zacięciuApelowałem dwa razy i apeluję po raz trzeci - zarzuć te swoje odczucia, bo są mylne. Ani bert nie jest księdzem, ani ja nie jestem katolikiem.
Cytat:To od ilu megawatów jest potężna a kiedy już wszechmocna?bert mylnie założył, jak widać, że władasz językiem polskim. Potężna jest od circa 1 kW do nieskończoności. A wszechmoc to nieskończoność.
Cytat:Co, nie wiesz może że religia zaczynała jako zapychacz dziur do zjawisk niewytłumaczalnychA co to za "wiedza" znowu i na czym się opiera?
Cytat:Najbardziej bawi mnie to naukowe podejście o bredniach o niczym - moc potężna czy wszechmocna Pan sobie życzy? :Który to szczebelek w Twojej piramidzie?
Ale pierdoły. I pomyśleć że za takie brednie tytuł profesora niektórzy maja. Pan profesor niczego.
Cytat:[/i]Tak jasne, ale świecenie kropidłem samochodów albo uznanie za grzech jedzenie mięsa w piątek a dopuszczenie ryb które technicznie też są mięsem to taki sam folklor jak malowanie tych żółtych kółek koło głowy u świętych. Chmurka fajnie oddaje ten boziowy klimatAle dlaczego chrześcijanie nie mogą się umówić, że będą pościć w określone dni? I ustalić norm tego postu.
Cytat:Mam dla ciebie newsa - w tym czasie w doktrynie kościoła z płaskiej stała się okrągła!Naprawdę jesteś takim ignorantem, że w to wierzysz, czy też założyłeś, że bert jest takim ignorantem? Niezależnie od sytuacji mam propozycję ugody - po prostu nie powtarzaj tego, a my puścimy w niepamięć i nie będziemy się nabijać. OK?
Cytat:To społeczeństwa w kręgu kultury europejskiej się cywilizowały.Dlaczego akurat te społeczeństwa cywilizowały się najszybciej?
Cytat:Bla bla bla boga bla bla bla. Szkoda czasuKtóry to szczebelek w Twojej piramidzie?