bert04 napisał(a):minotaurus napisał(a): O świetnie, dzięki ze to znalazłeś, sam nie umiałem tego artykułu znaleźć.Gugiel Twoim przyjacielem. Ja zasadniczo szukałem postu, do którego się odnosiłeś, żeby poznać kontekst. Wiem tylko, że to był komentarz do jakiegoś "~zdrajcy do ~ft", dalsze poszukiwania już spełzły na niczym.
PS: W Cache jeszcze dziś było:
http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=de
Cytat:Potem wkleiłem go jeszcze na innym forum ale tam administratorzy się przestraszyli i jak się zrobiła jatka w komentarzach to przesunęli watek do miejsca gdzie nikt nie zagląda.Sadistic też już nie jest tym, czym było kiedyś.
Cytat:Mam nadzieje że wiele osób to przeczytało.Nie schlebiaj sobie, bo aż takie głębokie to nie jest. Może na onet starcza.
Cytat:Tutaj chociaż nikt tego postu nie usuwał, ale środowisko niewielkie i hermetyczne...Fora tematyczne upadają w internecie, coraz mniej ludzi dyskutuje na tym poziomie. Onet i fejs rządzą. Zły pieniądz wypiera dobry, jak mawiał Kopernik.
Może się jednak "zarazisz" i zasmakujesz w tej formie dyskusji.
Nie widzę tego w linku który podesłałeś
Ale pierwsza strona komentarzy Onetu to brzmi dobrze
To dobrze że nie jest głębokie. Powinno być łatwo przyswajalne i obrazkowe. Gorąco zachęcam do wklejania tego manifestu na forach internetowych.
beret04, ciebie szczególnie, przecież to stek bzdur który odniesie efekt odwrotny od zamierzonego