Sofeicz napisał(a):exeter napisał(a): Sofeicz,
Cytat:No co ty, mówisz o tej komuszej mendzie, która śmiała odebrać Krzyż wielki Orderu Odrodzenia Polski od zdrajcy Komoruskiego, więcej - dostał Polską Nagrodę Europejską od tfu... Fundacji Schumana i Medal Europejski od Komitetu Integracji Europejskiej.Nie podpowiadaj, bo jeszcze posłuchają.
Takiego zdrajcę Polski i Narodu to tylko pod ścianę.
Nie podpowiadam, tylko ćwiczę się w obowiązującej retoryce.
Muszę ogarnąć te wszystkie "elyty", "lyberałów", "lewaków" i "dżenderów" etc.
Swoją drogą, to oni muszą mieć jakąś "Wytwórnię Epitetów Prawackich", bo produkują tego na pęczki.
Ta wytwórnia pewnie sąsiaduje z tą od takich terminów jak: "mohery", "ciemnogród", "katotaliban", "katofaszyści", "homofobi", "ksenofobi", "kuce", "sekta smoleńska", "PiSiory" itp.
Ogólnie ludzie niezbyt się szanują - przynajmniej w internecie. W normalnym życiu widzę jednak, że jest na odwrót - każdy wobec każdego jest w miarę kulturalny. Każdy w pracy wie, że jestem niewierzący i nikt (spośród 20 osób) mi nie robi z tego powodu żadnych prztyczków. Ja nikomu nie robię prztyczków z powodu wiary. Internet a życie "realne" to dwa różne światy.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać