exeter napisał(a): lumberjack,
Cytat:Twoje wartości to policja polityczna nawiedzająca redakcję posiadającą materiały obnażające lichość ludzi z PO. Już wtedy trzeba było formować KODy broniące wolności słowa. Dziwi i smuci mnie to, że ludzie szanujący europejskie wartości tego wtedy nie zrobiliZostawmy na razie moje wartości, a także to, kogo obciążały materiały będące w posiadaniu dziennikarzy? Czy to, że jakakolwiek polska władza jest nagrywana przez nieznanych sprawców i z niejasnych powodów, nie wywołuje Twojego niepokoju? I uważasz, że nie należało takiego niebywałego przypadku wyjaśnić?
Taśmy Beger, nielegalne, uderzające w PiS były cacy, taśmy od Sowy, nielegalne, uderzające w PO, są już złe i obrzydliwe?
I fakt, że PO potem zmieniło prawo, które teraz stanowi że nielegalne nagranie, nie ważne co by na nim było (choćby przyznanie się do zabicia kogoś), nie może być dowodem w sądzie, też cię nie martwi? I to tłumaczenie, że pokrzywdzeni byli sami nagrywani.
Mój niepokój nie wywołuje to, że ktoś nagrywa z ukrycia polityków, mnie niepokoi to, że oni się czują na tyle silni i bezczelni, że w byle knajpie załatwiają swoje lewe interesy, a potem z płaczem lecą udawać wielce pokrzywdzonych.
Kierując się twoim rozumowaniem, to pani Beger powinna siedzieć za nielegalne nagrywanie rozmowy, a dziennikarze Sekielski i Morozowski, zamiast nagrody, powinni sami mieć postawione zarzuty a ich rodziny założony podsłuch?
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.

![[Obrazek: sad.gif]](http://ateista.pl/images/smilies/sad.gif)