Żarłak napisał(a): To napisz jak wygląda wykładnia tej ustawy od strony praktyki prawniczej, skoro coś źle zrozumiałem albo internet wprowadził mnie w błąd.
Zacytuj przepis o którym mówisz.
Żarłak napisał(a): I serio. Nie rozmawiajmy tu o PO, bo temat jest o rządach "prawdziwych Polaków". Dlaczego w tematach o aktualnym rządzie więcej dyskutuje się o opozycji? W temacie o rządzie PO-PSL też cały czas dyskusja zbaczała na PiS. Nie rozumiem tego.
Skoro usprawiedliwieniem dla wszystkiego co robi PiS jest, że "PO tamto czy siamto" z właściwie atawistycznym powoływaniem się na "taśmy" to od czasu do czasu wołam "sprawdzam".
Żarłak: a teraz podaj jeszcze jak głosował PiS w sprawie tych poszczególnych sędziów...
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd