Al-Rahim napisał(a):czyli chu*ju buju, niec nie wiadomo, a intepretacja w rekach korwina.Rozumiem, ze to sa pewne ogolniki, ale zazwyczaj kazda deklaracja sie na nich opiera. Przeczytaj np. Deklaracje Niepodleglosci Stanów Zjednoczonych
.Al-Rahim napisał(a):czyli każdy człowiek ma pełna wolność, ale ograniczoną przez pana monarche, i przez jego prawo. gówno nie wolnośćZazwyczaj przez wolność rozumie sie mozliwosc robienia wszystkiego co nie szkodzi innym. Tylko skad ci sie ten monarcha w deklaracji programowej UPR wzial to tego nie wiem :|.
Al-Rahim napisał(a):być trochę w ciąży sie nie da.Ja tutaj sprzecznosci nie widze. Skoro pozwalamy wypowiadac sie jednej osobie to tez musimy uwzglednić wspolny glos wielu osob
.Szanowny Al-Rahimie ja wiem, z tego co wielokrotnie pisales, ze mailes przejscia z Korwinem. Moj kuzyn pomagal mu robic kampanie, ktora JKM rozpocza... dwa tygodnie przed wyborami i tez ma o nim bardzo krytyczne zdanie.
Tylko czy warto sobie psuć krew i szarpac sobie nerwy
? Nie jestes pierwszym i nie ostatnim czlowiekiem, ktorego zniechecil pan Mikke. Natomiast ja do tej grupy nie naleze
.Z wyrazami szacunku,
Wolnościowiec