DziadBorowy,
Analityk od siedmiu boleści się znalazł.
lumberjack,
Niestety, ja także "wyczerpałem już limit bezpłatnych artykułów". A także nie płacę abonamentu(z przekory).
Co do "propagandy", skoro sprzedają swój towar, musi być na niego zapotrzebowanie. A w mojej ocenie, GW nie jest przykładem najgorszego skrzywienia ideolo na polskim rynku prasy.
Cytat: W tym mają rację, że sami ich wyhodowali. A ich receptą na problemy wywołane lewacką propagandą jest jeszcze więcej lewackiej propagandy. Inżynierowie społeczni od siedmiu boleści się znaleźli.Gdyż nie należało, ani mówić, ani pisać o polskim obskurantyzmie, bigoterii i szowinizmie.
Analityk od siedmiu boleści się znalazł.
lumberjack,
Cytat:Na przyszlosc wklejaj tekst. Ten jest platny a ja nawet jednej zlotowki nie doloze do GW zeby laskawie dala mi mozliwosc przeczytania jakiejs swojej propagandy.A jest dla mnie jakaś przyszłość na tym forum?
Niestety, ja także "wyczerpałem już limit bezpłatnych artykułów". A także nie płacę abonamentu(z przekory).
Co do "propagandy", skoro sprzedają swój towar, musi być na niego zapotrzebowanie. A w mojej ocenie, GW nie jest przykładem najgorszego skrzywienia ideolo na polskim rynku prasy.