To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
mkm napisał(a): Przyszedł mi taki pomysł do głowy (jak sprawdziłem- nie byłem pierwszy, ale też pomysł nie został jakoś szeroko podchwycony) w związku ze spekulacjami, kim jest Rey, a dokładniej, czy córką Hana i Lei, czy Luke'a. A co, jeśli prawdziwa jest kombinacja tych rozwiązań, czyli Rey jest owocem miłosnych uniesień Luke'a i Lei? Wyjaśnia to całkiem przyzwoicie sporo wątpliwości, a więc:

• Porzucenie Rey na Jakku. Można chyba przypuszczać, że kazirodztwo jest w uniwersum GW piętnowane podobnie jak "u nas", ponadto, jeśli dobrze pamiętam, Jedi nie powinni mieć dzieci, a i bohaterce Rebeliantów księżniczce Lei też wyjście na jaw takiego faktu mogłoby zaszkodzić.
  • Większe "posłuszeństwo" miecza Vadera wobec Rey, niż Kylo Rena.
  • Nadzwyczajne wrodzone umiejętności posługiwania się mocą bez(?) treningu.

Nie jestem tylko przekonany, czy Disney poszedłby taką ciężką ścieżką, zwłaszcza, że osądzając wiek Rey należałoby przyjąć, że została spłodzona, gdy ewentualni rodzice już wiedzieli o tym, że są rodzeństwem. Niemniej myślę, że to byłby dopiero niezły plot twist! Cwaniak

4 znaki: PG13
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez El Commediante - 19.04.2016, 11:00

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości