Superstar napisał(a):@X-X-X-X-X-X2Nie mam żadnych bateryjek, ale jeżeli chciałby zjeść bateryjkę i zwrócił się z tym do mnie, to pewnie byśmy poszli razem do sklepu, bo jedzenia odmawiać nie potrafię.
A poczęstował byś robota bateryjką gdyby poprosił ?
Skywalker napisał(a):My jesteśmy panami tej planety, ba nawet całego Systemu Słonecznego (conajmniej). I my w tych rejonach stawiamy warunki. Jeżeli obcy tego nie zaakceptują to możemy zacząć się obawiać że nie mają pokojowych zamiarów.
mrówka777 napisał(a):My jesteśmy paniami tego mrowiska, ba nawet całego terenu w okolicy (conajmniej). I my w tych rejonach stawiamy warunki. Jeżeli obcy tego nie zaakceptują to możemy zacząć się obawiać że nie mają pokojowych zamiarów. Stawimy im czoła!
No ants, no ants. :|
Skywalker napisał(a):Jeżeli małpa wyda ci się potencjalnym zabójcą to spłosz ją albo oddal się i nie zawracaj mi już tym głowy!!Jeżeli Skywalker wyda mi się potencjalnym zabójcą (a sądząc po tym, co wypisuje jest nim właśnie), to spróbuję go spłoszyć i oddalić się, a jak się nie uda to go zabiję i nikt mu więcej nie będzie zawracał już tym głowy!! :p