GPR napisał(a): To jest forum ateistyczne (w sumie powinno być) więc zamieszczam na nim teksty antykościelne po to byście mogli sie z nimi zapoznać i odnieść się do nich.Odniosłem się do zasadniczych punktów.
Dostałem następne dwie strony.
Zapewne masz w zanadrzu jeszcze dalsze gotowce, więc pewnie każdy dalszy komentarz będzie skutkował następnym kopy-pejstem. Jeżeli na tym ma polegać rozmowa w tym wątku, to ja przepraszam.
Cytat:Nie wspominałem że zaraz będę z wami o nich dyskutował.Nie przeszkadzaj sobie. A i nie przeszkadzaj innym.
Cytat:Nie jesteśmy na blogu gdzie zawiązuje sie dyskusja między autorem a czytelnikami.Na blogu nic nie zobowiązuje, możesz sobie kasować niewygodne posty czy komentarze i nikt Ci tego nie zabroni (choć uprzejme to nie jest). Taka jest zasadnicza różnica między blogami a forami, na których nie jesteś "właścicielem" wrzucanego wątku i obowiązują zasady regulaminu, netykiety i swoboda dyskusji.
Cytat:Jesteśmy na forum gdzie zawiązuje sie dyskusja między zainteresowanymi użytkownikami.No to co, uznajesz nie-ateistów za "nie-zainteresowanych"? I olewasz?
Trzeba było tak od razu. Pisz coś w stylu "Posty tylko od ludzi podzielających moje zdanie", będzie jasno.
Cytat:Zresztą czemu ja odpowiadam na post trolla? ehh Musze się poprawić.Spamowanie wielostronicowymi gotowcami, odmowa podejmowania dyskusji, osobiste uwagi pod adresem oponentów, brak własnych argumentów... mam wyliczać dalej?
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!