Żarłak napisał(a): "Zbawiciel narodu" znowu przemówił. Jasno dał do zrozumienia, że PiS nie chce sprzedać polskiej suwerenności, ale będzie ostatnią siłą, która tego dokona. Coś mu się pomyliło, że tak otwarcie deklaruje swoje zamiary? Czy to nowy poziom bezczelności "miłościwego" Jarosława, bo już otwarcie deklaruje, że jest gotów sprzedać wolności Polek i Polaków?Jak na prawdziwego kodersa przystało, niby umiesz czytać, ale gorzej ze zrozumieniem.
Jarek jest przeciw, ale tak naprawdę za.
Jarosław Kaczyńki napisał(a):"Są tacy, którzy sądzą, że Prawo i Sprawiedliwość, rząd Prawa i Sprawiedliwości, prezydent Prawa i Sprawiedliwości, to są ci, którzy są gotowi sprzedać polską suwerenność. Otóż ja chciałem powiedzieć, bardzo wyraźnie, nie jesteśmy gotowi. Jesteśmy ostatnią siłą polityczną w Polsce, która jest na to gotowa."
Kaczyński mówi, że będzie ostatnim, który zechce sprzedać wolność, a Ty mu na to, że on chce sprzedać wolność...
Litości!
Jeśli ja napiszę, że jestem ostatnią userką forum, która zechce dać Ci minusa, to wyciągniesz z tego wniosek, że własnie klikam w "czerwone"?