Nie, że właśnie, tylko, że jesteś do tego skłonna jako ostatnia, ale nadal jesteś. Dlaczego obwiniasz mnie o oratorskie pomyłki Kaczora? Skargi kieruj do swojego prezesa. Jeśli ma problem ze zwrotami retorycznymi to niech z nich zrezygnuje i używa tylko zdań prostych, bo jak widać, nie pierwszy zresztą już raz, zdania złożone mu nie wychodzą.
I przypominam, że to bracia Kaczyńscy, nie Tusk, są odpowiedzialni za ograniczenie suwerenności Polski, co odbyło się wraz ze złożeniem podpisu pod traktatem lizbońskim. Otwórz oczy.
Poza tym, nie skupiam się na tym co ktoś miał na myśli, bo jest to pozbawione sensu, tylko co powiedział. Ty sobie dopowiadasz (jak wszyscy wyborcy PiS-u, chcąc wyciągnąć z obietnic więcej, niż wynika), a ja słucham co kto mówi, a czego nie mówi. Dziękuję, dobranoc, śpij dalej swoim gównianym socjalistycznym snem.
Brak mi słów. Przestaję wierzyć, że robią to nieświadomie. Oni dobrze wiedzą co robią. Chcą zrujnować obywateli Polski. Nie dość, że ziemia, którą kupujesz nie jest do końca twoja, to jeszcze chcą Ciebie zmusić do badania jej. Czerwone pojeby.
I przypominam, że to bracia Kaczyńscy, nie Tusk, są odpowiedzialni za ograniczenie suwerenności Polski, co odbyło się wraz ze złożeniem podpisu pod traktatem lizbońskim. Otwórz oczy.
Poza tym, nie skupiam się na tym co ktoś miał na myśli, bo jest to pozbawione sensu, tylko co powiedział. Ty sobie dopowiadasz (jak wszyscy wyborcy PiS-u, chcąc wyciągnąć z obietnic więcej, niż wynika), a ja słucham co kto mówi, a czego nie mówi. Dziękuję, dobranoc, śpij dalej swoim gównianym socjalistycznym snem.
DziadBorowy napisał(a): http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/94...ys-zl.html
Mają rozmach.
Brak mi słów. Przestaję wierzyć, że robią to nieświadomie. Oni dobrze wiedzą co robią. Chcą zrujnować obywateli Polski. Nie dość, że ziemia, którą kupujesz nie jest do końca twoja, to jeszcze chcą Ciebie zmusić do badania jej. Czerwone pojeby.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.