białogłowa napisał(a):Żarłak napisał(a):Jakie są znane przypadki łamania prawa przez muzułmanów w Polsce z pobudek religijnych? Ile jest takich przypadków? Jaka część z nich była wymierzona w środowisko homoseksualistów, bądź osoby określające się jako homoseksualne?
Ja takich nie znam, musiałabym specjalnie google uruchomić. Ale jest aleJaki jest procent islamistów w społeczeństwach gdzie do takich przypadków dochodzi, a jaki w Polsce? Czy mamy jakieś powody by przypuszczać, że jeśli ich populacja wzrośnie wzrośnie także pewność siebie ekstremistów islamskich?
Ja nie mam takich dowodów. Czy Ty je posiadasz?
Baptiste napisał(a):Żarłak napisał(a): Chyba jednak związek jest skoro wrzuciłeś odnośnik do demonstracji z Polski.
Nadal nie ma. Pytania do demonstrantów nie dotyczyły aktualnego stanu faktycznego w Polsce.
W takim razie twój komentarz o zamachu w Orlandu w kontekście tego odnośnika też jest bez żadnego związku, bo nie dotyczy sytuacji z Polski.
lumberjack napisał(a):Żarłak napisał(a): Jakie są znane przypadki łamania prawa przez muzułmanów w Polsce z pobudek religijnych? Ile jest takich przypadków? Jaka część z nich była wymierzona w środowisko homoseksualistów, bądź osoby określające się jako homoseksualne?
Islam muzułmanów (głównie tatarskich) od lat mieszkających w Polsce to islam wykastrowany. Natomiast "nowoislamistów" napływowych praktycznie nie ma, a to właśnie odnośnie tego typu muzułmanów należałoby zadawać twoje pytania. Gdyby tylko wpuścić ich do Polski i dać im socjal, to raz dwa twoje pytania nabrałyby sensu i merytorycznego uzasadnienia.
Może tak, a może nie. W Iranie też się tak zachowują?
Iselin napisał(a): W Polsce jest taka słynna konwertytka, która utrzymuje, że ucięłaby głowę swojemu synowi,, gdyby był gejem. I uważa, że bicie kobiet jest w porządku.
Nie słyszałem o tej słynnej osobie. Jak się nazywa?
Odnoszę wrażenie, że jesteście skłonni uważać każdego potencjalnego muzułmanina za pojeba czekającego na stosowną okazję do odcięcie komuś głowy.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.

Jaki jest procent islamistów w społeczeństwach gdzie do takich przypadków dochodzi, a jaki w Polsce? Czy mamy jakieś powody by przypuszczać, że jeśli ich populacja wzrośnie wzrośnie także pewność siebie ekstremistów islamskich?