A szef MSWiA nie powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności za udostępnianie zasobów policji w celach prywatnych innych parlamentarzystów? I znowu przypomina to PRL. Kanclerz potrzebuje to partia załatwia.
1. "Tarmoszenie" jest bez znaczenia, ale też nierząd nic nie ugrał dla Polski i Polaków, więc to nie jest plus.
2. Zadłużanie państwa uważasz za plus? Im gorzej to wg Ciebie lepiej?
3. Bez znaczenia. Choć niektórzy mówią, że dzięki Kurskiemu osiągnięto DNO na znacznie niższym poziomie, niż wcześniej. Nie oglądam, nie wiem, nie interesuje mnie to.
4. Nie rozumiem tego skrótu myślowego.
Widzę, że prawie nikt nie jest w stanie wymienić pozytywnych efektów pracy pani Beaty Sz. A wśród uważanych za pozytywne znajdują się takie, które szkodzą państwu i obywatelom.
Mamy nowe dane o zadłużeniu. Będzie rekord, ale jaki? Przyhamują do grudnia czy dobiją do 90 mld zadłużenia w ciągu roku? W ciągu całego roku 2015 poprzedni rząd zadłużył obywateli na kwotę 54 mld złotych. Do końca kwietnia 2016 roku obecny rząd doprowadził do zadłużenia wynoszącego 47 mld złotych. Dobra zmiana KURWA.
KODpKOD napisał(a):Żarłak napisał(a): Mam pytanie do osób sympatyzujących z obecnym rządem albo niektórymi jego działaniami. Jakie działania rządu PiS postrzegasz jako najlepsze? Które z czynów aktualnego rządu uważasz za najkorzystniejsze dla kraju i obywateli?
1. Tarmoszenie Unii przy okazji imigrantów.
2. 500+
3. Zmiany w rezimowej tv.
4 Sklepanie Rzeplinskiego.
1. "Tarmoszenie" jest bez znaczenia, ale też nierząd nic nie ugrał dla Polski i Polaków, więc to nie jest plus.
2. Zadłużanie państwa uważasz za plus? Im gorzej to wg Ciebie lepiej?
3. Bez znaczenia. Choć niektórzy mówią, że dzięki Kurskiemu osiągnięto DNO na znacznie niższym poziomie, niż wcześniej. Nie oglądam, nie wiem, nie interesuje mnie to.
4. Nie rozumiem tego skrótu myślowego.
Widzę, że prawie nikt nie jest w stanie wymienić pozytywnych efektów pracy pani Beaty Sz. A wśród uważanych za pozytywne znajdują się takie, które szkodzą państwu i obywatelom.
Mamy nowe dane o zadłużeniu. Będzie rekord, ale jaki? Przyhamują do grudnia czy dobiją do 90 mld zadłużenia w ciągu roku? W ciągu całego roku 2015 poprzedni rząd zadłużył obywateli na kwotę 54 mld złotych. Do końca kwietnia 2016 roku obecny rząd doprowadził do zadłużenia wynoszącego 47 mld złotych. Dobra zmiana KURWA.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.