Iselin napisał(a): Te dziewczyny chyba często po prostu wiedziały, że tak wygląda ich rzeczywistość i że przez łóżko mogą w pewnym sensie wpływać na tych starych pierników.
No tak, tak, oczywiście tylko jakoś ciężko uwierzyć, żeby im to sprawiało przyjemność

Commediante,
Cytat:To my chyba zupełnie inne książki czytamy.[...] W której jest Jorah Mormont, odtrącany przez Dankę jak natrętna mucha.
Pudło niestety, ona go przecież pożąda, marzy o nim, choć w końcu rozsądek bierze górę.
Cytat:W której był król Robert Baratheon, na którego królowa Cersei nie mogła patrzeć i nazywała go opasłą świnią.
No, Cersei to bardzo szczególny przypadek, czy mi się przyśniło czy w momencie zamążpójścia dawno już nie była dziewicą? No i ogólnie do pewnego momentu liczy się przecież tylko Jaime.
Cytat:A khal Drogo to tak naciągany przypadek, że aż mi się chce śmiać. W którym miejscu przypomina on "starzejącego się piernika"? Dla mnie to był raczej rosnący w siłę ogier, co zresztą potwierdzały legiony jego fanek biegających za nim mimo że był w serialu tylko jeden sezon.
Nie czytasz tego co się do Ciebie pisze, czy jak. Nie pisałam o Drogo jako przykładzie piernika, tylko raczej problemie sprzedanej mu kompletnie niedojrzałej Deanerys. I jeszcze raz, nie wiem jak to wyglądało w serialu. Nie widziałam nawet jednego odcinka i nie wiem jak wyglądają poszczególni bohaterowie w filmie. Kapujesz, czy trzeba wołami?
Cytat:W której jest Littlefinger, najbogatszy człowiek w Westeros, który wszystkie swoje plany podporządkowuje uwiedzeniu nastolatki, która nic do niego nie czuje.
Hmm, no i to jest chyba całkiem udany strzał. Sansa (książkowa, bo nie oglądałam filmu) faktycznie jest całkiem normalną nastolatką. To znaczy taką, której podobają się zbliżeni wiekowo mężczyźni