Jak będę miał dziecko, to jak będzie miało 12 lat nauczę je elektryki, a jak będzie miało 13 lat, to będzie już chodziło ze mną na budowy
Będzie już umiało pisać, czytać i liczyć. Na przerwach będę mógł robić wykłady z historii i filozofii, w domu niech nakurwia fizykę, a w przyszłości będzie ogarniętym dżindżinierem albo jakimś przedsiębiorcą. Może z wiekiem trochę przesadziłem, ale jak zacznie w miarę wcześnie pracować na poważnie to o wiele wcześniej nabierze doświadczenia, ogarnięcia życiowego, będzie miał też kasę i nie będzie musiał prosić o jakieś kieszonkowe. Mi się podoba amerykańskie podejście do pracy.
A tu proszę...
...jeszcze jedna mądrość życiowa
Patrz od 4:55
Będzie już umiało pisać, czytać i liczyć. Na przerwach będę mógł robić wykłady z historii i filozofii, w domu niech nakurwia fizykę, a w przyszłości będzie ogarniętym dżindżinierem albo jakimś przedsiębiorcą. Może z wiekiem trochę przesadziłem, ale jak zacznie w miarę wcześnie pracować na poważnie to o wiele wcześniej nabierze doświadczenia, ogarnięcia życiowego, będzie miał też kasę i nie będzie musiał prosić o jakieś kieszonkowe. Mi się podoba amerykańskie podejście do pracy. A tu proszę...
...jeszcze jedna mądrość życiowa

Patrz od 4:55
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać