exeter napisał(a): fertenbitenhiy,
Cytat:@exeter: A tobie to się już chyba coś zupełnie pojebało, to że komuś nie ufam czy też ostrożniej do niego podchodzę nie znaczy, że zaraz latam z bejsbolem i okładam ciemnoskórych. Nie mówiąc już o tym, że 2m przypakowanego murzyna ciężko kurwa nazwać słabszym ode mnie... wybacz, ale w przeciwieństwie do tego co ci się wydaje, jakby przyszło co do czego, to raczej ja bym dostał przysłowiowy wpierdol niż odwrotnie. Szczególnie, że ostatni raz w bójce brałem udział w podstawówce, więc żaden ze mnie doświadczony agresor.Nie mam pojęcia, jaki naprawdę jesteś - odniosłem się do tego, co napisałeś. I nie o ograniczone zaufanie do obcych przecież chodziło, prawda?
Nie uważam, żeby czyjekolwiek przekonania na temat innych ras, albo religii, dawały prawo decydowania o życiowych wyborach innych ludzi. Gdybyśmy się na to godzili, niebezpiecznie zbliżylibyśmy się do zabójstw "honorowych" i temu podobnych praktyk.
A gdyby to obowiązywało powszechnie, nie pojawiłby się jeden z lepszych przywódców naszych czasów:
Nie wiem o co tobie chodziło, ale mi dokładnie o to i przez to nie chcę ich tutaj wpuszczaj w masowych ilościach. Zresztą ostatnio dali pokaz, a nawet kilka dlaczego takie ograniczone zaufanie jest poniekąd uzasadnione. Są też inne czynniki, jak na przykład, to że w Polsce mamy kryzys demograficzny i sprowadzanie do kraju masowo populacji, która rozmnaża się znacznie szybciej niż Polacy, to może nie być najlepszy pomysł, jeśli komuś zależy na tym, żeby za 100 czy 200 lat w Szczecinie nie mówili w większości po arabsku.
A co do Obamy, to moja ocena jego prezydentury jest o 180 stopni różna od twojej.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.

![[Obrazek: photo.jpg]](https://lh6.googleusercontent.com/-2lJYGtfXKwQ/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAB2HQ/QSmIw0nQN_c/s0-c-k-no-ns/photo.jpg)