gąska9999 napisał(a): Soul33 proszę wytłumacz mi czy w układzie związanym z robieniem na drutach czas może nie płynąć?Zapamiętaj, że gdy czegoś nie rozumiesz, lepiej unikać nazywania tego "głupotami", bo może się okazać, że to Ty zwyczajnie czegoś nie ogarniasz i wtedy sama wyjdziesz na głupią.
No wiesz: oczko prawe - 2 sekundy, oczko lewe - 2 sekundy, cały rządek - 40 sekund,
Czas nie płynie, jeśli na drutach robi:
a) Bóg
I przestań pisać w stylu upośledzonego dziecka. Potrafisz tak?
Dragula napisał(a): Istnienie poza czasem jest dla mnie równie zrozumiałe jak konstrukcja dziury w serzeCzas istnieje wewnątrz wszechświata. Zatem, jeżeli cokolwiek istnieje poza nim, wtedy nie może podlegać upływowi czasu. I fizycy na poważnie takie koncepcje rozważają - warto zatem popracować nad wyobraźnią.
Dragula napisał(a): Jeśli mówię o bogu jako o gatunku stworzenia fantastycznego to jak najbardziej mogę sobie małej litery użyć. A że monoteiści w panteonie raczej nie mają się szans zgubić, to chyba nie muszę wspominać, że chodzi mi o boga o imieniu Bóg?Wiem, że w wieku gimnazjalnym można przechodzić fazę buntu wobec wszystkiego, włącznie z zasadami poprawnej pisowni, ale na tym forum zwykle piszą jednak ludzie starsi niż nastolatkowie, więc mógłbyś chociaż udawać, że taki bunt masz za sobą.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.