Gladiator napisał(a): Właśnie zrównałeś post zawierających argumenty (odniesienie do Friedmana) z postem nie zawierającym nic, prócz personalnych pohukiwań.Porównuję nie posty a userów.
Cytat:Natomiast najwyższe zdumienie wywołuje fakt posądzenie mnie o zafiksowanie w temacie Sorosa. Sprawdziłem wyszukiwarką forumową. Przez ostatnie prawie 10 lat (słownie dziesięć) użyłem na forum nazwiska Soros jeden raz.
Nie wiem, jak ustawiałeś wyszukiwarkę, ale mi wyszło w przeciągu ostatniego miesiąca 4 razy (nie licząc powyższego postu). W sumie w ostatnich dwóch latach było to 9 razy z wyraźnym przyspieszeniem w ostatnim czasie.
https://ateista.pl/search.php?action=res...order=desc
(Nie wiem, czy link zadziała, w razie co daj "Soros*" do wyszukiwarki)
Nic nie mogę za to, że pilasterowe szukanie wszędzie troli Putina jest starsze od Twoich cytatów i nawiązań do Sorosa. Czy to Rosja, Ukraina, Brexit czy kampania prezydenska w USA. Soros jest wszędzie. Najbardziej "wzruszyła" mnie historia (alternatywna), jak to Gazprom pod knutą Sorosa wprowadza kapitalistyczny wyzysk sąsiadujących krajów.
Cytat:Najwyraźniej padłeś ofiara własnej konfabulacji. Nie posądzam cię o złą wolę, natomiast jest to zapewne wynik skupiania się na personam, przez co ucieka meritum sprawy lub staje sie mało istotne.Nie przeczę, że mogłem paść ofiarą postrzegania wybiórczego. Niemniej rzadko piszesz obecnie na tym forum, więc tym bardziej ta "częstotliwość Sorosa" wpada w oko.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!