Sorius napisał(a): Cześć, ponieważ jestem na forum ateistów, chciałbym was zapytać o jedno, a nawet o kilka.
Czy kiedy wybuchnie np. Bomba Atomowa. Czy znajdę w jej strumieniu rażenia ocalałe życie, czy nie znajdę?
Zdaje się są ludzie którzy przeżyli Hiroshimę i Nagasaki więc tak.
Sorius napisał(a): Był sobie pewien człowiek, wysadził się z plecakiem pełnym dynamitu. Po ilu latach ożył i funkcjonował normalnie?
po 666? wygrałem coś?
Sorius napisał(a): Czy ateiści wierzą w nic?
tak, mamy ołtarzyki niczego na każdym kroku, na każdym skrzyżowaniu po cztery, ale ich nie widać bo są z niczego
Sorius napisał(a): Od dawna wierzycie w nic?
Od dawna bijesz swoich rodziców?
Sorius napisał(a): Czy udowodnicie mi że istniały dinozaury a nie coś innego o tej samej strukturze?
Coś o tej samej strukturze byłoby dinozaurami

Sorius napisał(a): Czy udowodnicie mi że Boga nie ma?
Którego? Zależy czy podasz falsyfikowalną definicję.
Sorius napisał(a): Udowodnijcie mi proszę wasze fakty, tylko liczę na bardzo rozbudowaną fabułę waszej wypowiedzi w której zabłyśniecie inteligencją i oznajmicie mi jasno wasze fakty, które potwierdzają wasze teorie, bo jeśli nie, to wierzycie w nic, i jesteście głupcami.
Piłem kawę rano, to fakt. Cholera, co ja zrobię teraz z tymi kapliczkami niczego...
Sorius napisał(a): Jeszcze mi udowodnijcie proszę prawdomówność naukowców. - Czym oni zbadali wiek Ziemi?
wszystkich? D:
Sorius napisał(a): Albo jaką miarką zmierzyli średnicę słońca?
Metryczną, chociaż amerykanie pewnie używają imperialnej.
Sorius napisał(a): Oni to wszystko wiedzą, lecz skąd? Równie dobrze mogę powiedzieć że słońce ma 6 centymetrów po południu, a oni co? Zmierzyli go chodzikiem? Chodzili po tej masie słońca?
Średnice oddalonych obiektów mierzysz chodzikiem? Intrygujące
A jak liczysz obwód?Sorius napisał(a): Albo jak udowodnili wam, że Yeti jest waszym Ojcem?Na prawdę nie widzicie zakłamania?
Mój Tata nie jest moim Tatą? D:
Sorius napisał(a): Liczę na waszą rozbudowaną odpowiedź, to i ja wam odpowiem.
Jakie pytania takie odpowiedzi.

Na prawdę nie widzicie zakłamania?