Żarłak,
Rzeczywiście, nie powinna się pojawić odpowiedź. Poważnie mogę odpowiadać na pytania zadane poważnie, bez ironii i egzageracji.
lumberjack,
Jeśli zadasz to pytanie w inny sposób, tak aby odnosiło się ono do moich wcześniejszych wypowiedzi o muzułmanach i islamie a nie do Twoich fantazji na temat moich opinii, to odpowiem na takie pytanie. A wtedy Żarłak będzie mógł sobie sprawdzić, czy odpowiedź jest spójna.
Cytat:Też jestem ciekawy.Nie spodziewam się spójnej odpowiedzi. A może żadna się nie pojawi...
Rzeczywiście, nie powinna się pojawić odpowiedź. Poważnie mogę odpowiadać na pytania zadane poważnie, bez ironii i egzageracji.
lumberjack,
Cytat:Ps
Jak laczysz swoje uwielbienie do muzulmanow z idea gender equality? Nie boisz sie ze jesli stana sie znaczna sila to wybija ci z glowy twoje dotychczasowe poglady?
Jeśli zadasz to pytanie w inny sposób, tak aby odnosiło się ono do moich wcześniejszych wypowiedzi o muzułmanach i islamie a nie do Twoich fantazji na temat moich opinii, to odpowiem na takie pytanie. A wtedy Żarłak będzie mógł sobie sprawdzić, czy odpowiedź jest spójna.
Jeśli zabraknie ci argumentów - nazwij mnie kłamczynią i napisz, że łżę.

Nie spodziewam się spójnej odpowiedzi. A może żadna się nie pojawi...