"Szefów mediów publicznych, prezesa TVP Jacka Kurskiego i Barbarę Stanisławczyk pomijam z pwoodów formalnych, nie są politykami, ale jest jasne, że gdyby nie spluralizowanie anten jakich dokonali, Polacy nie mieliby szans na otrzymanie prawdziwego obrazu sytuacji. Mam jeszcze kilku kandydatów (blisko był minister spraw zagranicznych Witold Waszczykowski, dobrze robi politykę"
Autor powinien dostać 25 lat za usiłowanie zabójstwa na całej rzeszy ludzi, którzy to przeczytali i przeczytają - mało się nie udusiłem ze śmiechu.
Autor powinien dostać 25 lat za usiłowanie zabójstwa na całej rzeszy ludzi, którzy to przeczytali i przeczytają - mało się nie udusiłem ze śmiechu.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd