ErgoProxy napisał(a): No właśnie. Udała mi się kreacja, c'nie? Powiem tak: bliżej mi wiekiem do Sofeicza niż Rexerexa, a z ruchem narodowym tyle mam wspólnego, że mieszkam bliżej Podkarpackiego niż Lubuskiego i zdarzyło mi się oddać głos na K'15 (nie wiem, to jakieś ichniejsze bojówki są?).
A Kozłowski liczy, że jak coś powie, to wszyscy położą się z wiatrem jego oddechu. Tak jest, słusznie prawicie, wasze błagorodnoje, Księżyc jest zrobiony z sera. Wojna jeszcze nie skończona i Bóg jeden wie, jak się skończy, a on już się na gubernatora oblastu wykreował. Co najmniej.
I taki człowiek wysługuje się Ruskim. O matko kochana...
Smutne to zatem, jeżeli wiek Twój godziwy, że zachowujesz się poglądowo jak niedojrzały młodzik.
Jeżeli chcesz ze mną rozmawiać, to rozmawiaj a nie szczekaj.
Szukasz emocji, to znajdź sobie kogoś innego, bo mnie szkoda czasu na dziecinadę i głupkowate zaczepki.
.
.
.
Dwa Litry Wody napisał(a): Rafał Kozłowski
Cytat:Oto i jest...A tak konkretnie - jeśli pominąć jedną, czy dwie inwektywy, to cóż takiego niemądrego powiedział ErgoProxy? Zacytuj proszę stosowne fragmenty wypowiedzi ErgoProxy, które uznałeś za brednie i głupoty, a potem uzasadnij swoje stanowisko. Ostatecznie, na tym właśnie polega dyskusja, prawda?przedstawiciel młodzieżowej bojówki nacjonalistycznej...
Ileż złości.... ileż energii...... ileż głupoty....![]()
Skąd Ty jesteś młody człowieku, który tak dobrze znasz świat i jego tajemnice.
Kto nakładł Tobie do głowy tyle bredni.....
Nic się jednak nie martw. Skoro już tu jesteś, to przypatrz się jak przebiega dyskusja i...... broń boże nie odzywaj się, bo widać wiele do powiedzenia nie masz.
Cytat:Z tego wynika, że dla szeregowego obywatela Polski, na przykład mnie, lepiej, żeby Polska była częścią świata wolnych Zapadników, niż ruskiej tiurmy narodów odzieranych z godności i wdeptywanych w ziemię. Polską racją stanu jest sprzeciw wobec pomysłów Moskwy, szczególnie, że Moskwa uroiła sobie tę całą wojnę hybrydową, czyli niewypowiedzianą a totalną, w której środkiem do zwalczania wroga jest nawet – o, na przykład post na internetowym forum, obliczony na sianie zamętu w umysłach ludzkich. To pozwala zakwalifikować Rafała Kozłowskiego jako zdrajcę Państwa Polskiego, wysługującego się jego zaprzysięgłemu wrogowi, który prowadzi z nami, wolnymi Polakami, wojnę. I poczęstować go soczystym: WYPIERDALAJ!
Argumentów w tym tyle, że ja pier....lę. Masz mnie za durnia Kolego. Ty chcesz, żebym coś argumentował po takiej wypowiedzi.... co to ku...wa jest? To jest rozmowa forumowa, czy piaskownica. Przestańcie szczekać, a zacznijcie w końcu rozmawiać na argumenty.....
.
.
.
"Przyszłość już nie jest taka jak kiedyś" - Yogi Berra

przedstawiciel młodzieżowej bojówki nacjonalistycznej...