To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy zapłodnienie Maryi w celu urodzenia Jezusa można porównać do in vitro?
gąsko kochanie! Czy uważasz, że jak mi będziesz przy każdej odpowiedzi na Twoje pytanie dawać minusa, to w końcu zamilknę sprawiając wrażenie, że mnie zagięłaś? Otóż nie. To nie jest pierwsza akcja minusowania zefcia na tym forum.
gąska9999 napisał(a): 1.Czym się różni człowiek od Boga oprócz ciała?
Człowiek nie jest wszechmocny i wszechwiedzący chociażby. Różnic jest mnóstwo. Właściwie szybciej powiedzieć, czym się nie różni - zdolnością do używania rozumu i posiadaniem woli.
Cytat:2.Czy mitologiczny smok trójgłowy jest w pełni smokiem jednogłowym? Dwie głowy są nadmiarowe. 
Nie.
Cytat:3. Czy można być w pełni smokiem trójgłowym i jednocześnie w pełni smokiem jednogłowym?
Nie.
Cytat:4.Czy Bóg=duch prosty i dusza ludzka Jezusa mają jedną świadomość czy 2różne albo 2takie same świadomości?
Chrystus z tego jak rozumiem miał jedną świadomość. W końcu był jedną osobą.
Cytat:5.Czy jakby Jezus umarł jako Bóg=duch prosty to umarłby też automatycznie jako człowiek? 
Bóg nie może umrzeć.
Cytat:6.Czy jakby Jezus umarł jako człowiek to umarłby też automatycznie jako Bóg? 
Jak widzimy z przykładu historycznego - nie.
Cytat:Ja do  ciebie nie przyszłam Zefciu na katechizację / na naukę religii - przyszłam ci wykazywać że bzdurzysz.
Śmieszne - nie masz pojęcia zielonego, w co wierzą chrześcijanie. Otwarcie deklarujesz, że nie masz ochoty się dowiedzieć, w co wierzą chrześcijanie. Ale mimo to będziesz dowodzić sądów na temat tejże wiary.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy zapłodnienie Maryi w celu urodzenia Jezusa można porównać do in vitro? - przez zefciu - 05.12.2016, 13:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości