Kurde. Co jest z tymi ludzmi? Jakie zamachy stanu? Odnosze wrazenie, ze obie strony konfliktu osiagnely juz dosc wysoki poziom pojebania. Lis kurwa odlecial wchuj daleko w kosmos, obala rzad przez fejsbuka. Ciekawe co dalej wymysli...
A PiS nie wiem czemu chce ograniczac prawo dziennikarzy do relacjonowania dzialnosci politykow. Widocznie szmaty zalgane maja cos do ukrycia.
Kiedy maniane odpierdalaja szlachetni i madrzy poslowie PO i N. to jest to obywatelskie nieposluszenstwo. Kiedy to samo robia chlopy z Samoobrony to juz warcholstwo.
A PiS nie wiem czemu chce ograniczac prawo dziennikarzy do relacjonowania dzialnosci politykow. Widocznie szmaty zalgane maja cos do ukrycia.
exeter napisał(a): można warcholić i można wyrażać akt obywatelskiego nieposłuszeństwa. Mam nadzieję, że odróżniasz jedno, od drugiego.
Kiedy maniane odpierdalaja szlachetni i madrzy poslowie PO i N. to jest to obywatelskie nieposluszenstwo. Kiedy to samo robia chlopy z Samoobrony to juz warcholstwo.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać