Brainless,
500+ i wcześniejsze emerytury, zaiste bardzo prawicowe i konserwatywne rozwiązania.
Rodica,
Dlatego zwracałem się do młodych w poprzednim poście.
Cytat:Tak jest, a skutki tego było widać zwłaszcza w końcowym etapie panowania Platformy, kiedy pyszni włodarze zostali brutalnie sprowadzeni na ziemię niekorzystnym wynikiem wyborów prezydenckich.Politycy Platformy byli bardziej pyszni, niż obecnie politycy PISu?
Cytat:od momentu odejścia Tuska Platforma zaczęła pikować ostro w dół, jednocześnie skręcając w lewo. To się musiało skończyć tragicznie.PO przegrała wybory, gdyż nie poszła w lewo wystarczająco daleko! Co zadecydowało o zwycięstwie pisiorstwa?
500+ i wcześniejsze emerytury, zaiste bardzo prawicowe i konserwatywne rozwiązania.
Rodica,
Cytat:A mnie się wydaje, że części społeczeństwa nie przeszkadzał zbyt powolny rozwój gospodarczy lecz nowobogackie zachowanie elit. Zaczęli się zachowywać jakby im szajba odbiła od nadmiaru pieniędzy i władzy.Nawet jeśli, na to Platforma wpływu nie miała. Moim zdaniem zasadniczym powodem było zwyczajne i zrozumiałe zmęczenie społeczeństwa platformeskimi gębami w TV. Platformie należał się odpoczynek od władzy, ale wymiana PO, na PIS, nosiła znamiona szaleństwa. O zwycięstwie w wyborach Dudy i PISu zadecydowało poparcie ludzi na tyle młodych, że nie byli świadomymi tego, co Kaczyńscy, Ziobro i Kamiński, wyrabiali w latach 2005-07.
Dlatego zwracałem się do młodych w poprzednim poście.