Pilaster,
Nie mam też nagranego Władimira Putina polecającego swoim chłopcom przekręcić wybory prezydenckie w USA. I pomimo braku tych nagrań byłem pewny, że ruskie maczali w tym palce. Jak widzisz biblijna zasada - "po owocach ich poznacie", nadal bywa niezwykle przydatna.
Cytat:Z żalem stwierdzam, że nie mam wtyki w episkopacie, ani w siedzibie władz PISu, dlatego nie dysponuję stenografami rozmów między tymi stronami, ani ich nagraniami. Ale podobnie jak ks. prof. Wierzbicki nie mam najmniejszych wątpliwości, że taki sojusz został zawarty i jest przez obie strony uważany za korzystny.Cytat: napisał(a):Polecam opinie...
Niech wreszcie exeter przedstawi jakiekolwiek fakty (także w innych kwestiach, w których głosi swoje nieomylne prawdy) a nie znów opinie...
Nie mam też nagranego Władimira Putina polecającego swoim chłopcom przekręcić wybory prezydenckie w USA. I pomimo braku tych nagrań byłem pewny, że ruskie maczali w tym palce. Jak widzisz biblijna zasada - "po owocach ich poznacie", nadal bywa niezwykle przydatna.