Iselin,
Zawsze chętnie zaspokajam Twoją ciekawość, ale tym razem naprawdę nie wiem o co Ci chodziło? Nie znam twórczości dziecinnej części zwolenników Korwina. Tą być może nie do końca udaną analogią chciałem wykazać, że naturalna wspólnota celów i interesów partii Kaczyńskiego i znacznej części polskich biskupów nie wymagała potwierdzania konkordatem.
Nic nie poradzę, ale rzeczywistość jest, jaka jest. Oto kolejny głos w tej sprawie:
Jarosław Makowski - Kolędowanie i polityka
Cytat:exeter napisał(a): napisał(a):Nie mam nawet pewności czy do takich rozmów dochodziło - gdy atrakcyjna kobieta uśmiecha się do mnie miło nie potrzebuję przeprowadzać z nią negocjacji - wspólnota interesów między nami jest oczywista i oboje wiemy co mamy robić.Ciekawi mnie, czemu naczelny forumowy feminista podejrzenie często pisze jak ta dziecinna część zwolenników Korwina.
Zawsze chętnie zaspokajam Twoją ciekawość, ale tym razem naprawdę nie wiem o co Ci chodziło? Nie znam twórczości dziecinnej części zwolenników Korwina. Tą być może nie do końca udaną analogią chciałem wykazać, że naturalna wspólnota celów i interesów partii Kaczyńskiego i znacznej części polskich biskupów nie wymagała potwierdzania konkordatem.

Nic nie poradzę, ale rzeczywistość jest, jaka jest. Oto kolejny głos w tej sprawie:
Jarosław Makowski - Kolędowanie i polityka