Ja pierdole, nie miałem pojęcia, że to się zacznie tak szybko. Po banie imigracyjnym protesty wśród obywateli i sędziów przerodziły się w coś zupełnie innego i nowego. CEO największych amerykańskch firm otwierają kryzysowe fundusze dla rozdzielonych rodzin, Starbucks deklaruje zatrudnienie 10000 uchodźców, a firma deweloperska obieca schronienia dla nich.
Sam ban jest tak bezsensowny że masakra, bo każdy wie że żaden obywatel ze zbanowanego kraju nie kropnął nigdy Amerykanina. Natomiast takie wylęgarnie terrorystów jak Arabia, Emiraty, Egipt, nie są nim objęte. Spodziewałem się, że stare republikańskie rekiny będą chciały Donalda zimpiczować poprzez jego własne działania, ale nie że tak szybko.
Sam ban jest tak bezsensowny że masakra, bo każdy wie że żaden obywatel ze zbanowanego kraju nie kropnął nigdy Amerykanina. Natomiast takie wylęgarnie terrorystów jak Arabia, Emiraty, Egipt, nie są nim objęte. Spodziewałem się, że stare republikańskie rekiny będą chciały Donalda zimpiczować poprzez jego własne działania, ale nie że tak szybko.