bombom napisał(a):Dwa Litry Wody napisał(a): Achtung! Achtung! Uwaga! Uwaga! Otóż jak donoszą wraże media nie kto inny, jak sam Jarosław Kaczyński orzekł nieomylnie i w niemieckim zeitungu FAZem zwanym urbi et orbi ogłosił i ludowi smoleńskiemu do wierzenia podał, że oto Frau Merkel für uns das Beste wäre, a ponadto Polska żadną kolonią Zachodu nie jest. I tak teraz musi wierzyć święcie każdy dobrozmieniec, a wierze tej dawać świadectwo niezachwiane jak IV Rzeczpospolita długa i szeroka. Duży uśmiechOdkąd namiestnik germański D. Tusk nie rządzi w Polsce faktycznie nie jesteśmy kolonią zachodu.
Dobrze, że teraz mamy namiestnika Kaczyńskiego, który spotyka się i popiera Merkel. Tylko czekać jak znowu podpisze jakiś dokument z Brukseli jak w 2009 r. Wtedy na pewno będziemy spokojni, wolni i suwerenni. I kolana nie będą boleć.
Dwa Litry Wody napisał(a):Cytat: Odkąd namiestnik germański D. Tusk nie rządzi w Polsce faktycznie nie jesteśmy kolonią zachodu.A nie mówiłem?! Bombom już karnie powtarza, że żadną kolonią Zachodu nie jesteśmy. Tylko patrzeć, aż zacznie zachwalać zalety reelekcji Merkel.
Ps.
Jak to w końcu jest z tym Tuskiem – jest germańskim namiestnikiem, czy raczej rosyjską marionetką?
ErgoProxy napisał(a): Pewno jest kaszubskim separatystą, co czyni go i jednym, i drugim. : )))
Ta... Kiedy mówi Macierewicz to jest kremlowskim psem, a kiedy mówi Kaczyński to jest sprzedawczykiem Berlina. Nadwiślańska paranoja.
KODpKOD napisał(a): A ja jestem za Schultzem
Chcesz żeby jeszcze więcej szczekał na Polskę? Poza tym, to nie po linii partii!
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.