krystkon
Po co stwarzasz własne definicje słów? Nie możesz używać słów języka polskiego zgodnie z ich znaczeniem w języku polskim? W jakim celu przychodzisz na polskojęzyczne forum dyskusyjne, skoro dla Ciebie słowa znaczą coś innego niż dla reszty posługujących się językiem polskim?
Nie będziesz w stanie dyskutować z nikim tak długo, jak długo będziesz zmieniał słowa w sobie znany tylko szyfr.
To się nazywa projekcja.
Cytat:Już napisałem, że patriotyzm to wg mnie pojęcie analogiczne do rasizmu odnoszące się jednak do kultury a nie wyglądu ciała.
Po co stwarzasz własne definicje słów? Nie możesz używać słów języka polskiego zgodnie z ich znaczeniem w języku polskim? W jakim celu przychodzisz na polskojęzyczne forum dyskusyjne, skoro dla Ciebie słowa znaczą coś innego niż dla reszty posługujących się językiem polskim?
Nie będziesz w stanie dyskutować z nikim tak długo, jak długo będziesz zmieniał słowa w sobie znany tylko szyfr.
Cytat:Za patriotyzm możesz uznać wszelkie przejawy zwalczania obcych kultur i wpieranie panowania własnej kultury.Jak wyżej. Równie dobrze za patriotyzm możesz uznać zupę pomidorową. Czemu nie, skoro pod słowo można - Twoim zdaniem - podłożyć co się tylko zechce.
Cytat:Zobaczysz młodą parę z dzieckiem przypominającą ciebie i będziesz przez ten widok szczęśliwy.
Zobaczysz parę Arabów z 3 małych dzieci w żaden sposób nie przypominających ciebie i natychmiast pojawiają się u ciebie negatywne emocje.
To się nazywa projekcja.
Jeśli zabraknie ci argumentów - nazwij mnie kłamczynią i napisz, że łżę.