krystkon napisał(a): ... sam nie czuję się patriotą więc muszę zgadywać.
krystkon napisał(a): Zobaczysz parę Arabów z 3 małych dzieci w żaden sposób nie przypominających ciebie i natychmiast pojawiają się u ciebie negatywne emocje.
Wygląda na to, że cała Twoja wiedza o ludziach nie opiera się na obserwacji rzeczywistości i doświadczeniach, a jedynie na zgadywaniu. Skąd wiesz, jakie emocje wywołuje widok pary Arabów z 3 małych dzieci u Draguli, czy u jakiegokolwiek innego człowieka? I gdzie widziałeś ludzkie dzieci jakiejkolwiek rasy "w żaden sposób nie przypominające ciebie"? Nawet małpy mają dwie ręce, dwie nogi, jedną głowę i DNA w ok. 98% zgodne z naszym! A według Ciebie arabskie dziecko w żaden sposób mnie nie przypomina???
Dobremu człowiekowi o wiele bliżej do arbskich dzieci niż do polskich Kaczyńskich, Jakich, Macierewiczów, Ziobrów, Kęp, Błaszczaków... itp.
Btw: Kurwa mać! Złapałem się na tym, że przez chwilę obawiałem się umieścić to ostatnie zdanie w poście. Nawet za PRL-u takich obaw nie miałem, a w państwie PIS-u... A strachliwy nie jestem. Normalnie... Kurwa mać!!! No i jak tu być patriotą?