KODpKOD napisał(a):Socjopapa napisał(a):Dwa Litry Wody napisał(a): Socjopapa
Tu znajdziesz wyjaśnienia Bieleckiego wraz z liczącym nieco ponad 43 minuty nagraniem z konferencji prasowej LePenówny. Jeśli mówisz po francusku możesz sam wyrobić sobie opinię, w przeciwnym razie, tak jak ja, zdany będziesz na relacje z drugiej ręki.
Przesłuchałem i faktycznie padają tam twierdzenia o których mowa w artykule, a tow. Wildstein ustanowił całkiem nowe standardy bezczelnego kłamstwa.
W której minucie i sekundzie?
Fragment dotyczący PiS i Nadprezesa zaczyna się ok. 29 minuty w nagraniu umieszczonym na stronie "Rzepy". Inne fragmenty cytowane (albo do których odnoszono się) w artykule są oczywiście w innych miejscach, np. fragment o obszarach suwerenności jest na samym początku nagrania na stronie "Rzepy". Skoro ja się przemęczyłem przez 43 minuty gadaniny Le Pen po to, żeby zweryfikować kłamstwa tow. Wildsteina, to ty też dasz radę (o ile znasz francuski, rzecz jasna).
Cobras napisał(a):Widzę na jego profilu pełno wiernopoddańczych postów palmera i idioty, czyżby chłopaki chcieli się na jakieś fuchy w tvp info załapać?
Wszystko wskazuje na to, że chcą się załapać na jakąś fuchę w ramach dojnej zmiany, bo wiernopoddańcze wypowiedzi Idioty są praktycznie wszędzie, gdzie pojawia się temat dojnej zmiany. Wypowiedzi Palmera na szczęście nie widzę, bo mnie zablokował
.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd