Socjopapa napisał(a): O czym ty pierdolisz?
A już pomijając to i przystępując do zgodnej analizy każdego intelektualnego wypierdu Le Pen czy Kaczyńskiego, każdy głupi potrafi zrozumieć, że Kaczyński chce wystąpienia Polski z UE i jedyne co go powstrzymuje to nastroje społeczne i kasa wypłacana przez bogate kraje za dostęp do taniej siły roboczej.
Ja to rozumiem, Le Pen to rozumie, każdy unijny technokrata to rozumie i ty na pewno też.
znaLezczyni która oceniłaś mnie negatywnie za brak szacunku do klasy robotniczej, ty najwyraźniej nie masz pojęcia co znaczy szacunek. Po pierwsze to ja jestem klasą robotniczą nie ty i to ja rozumiem nie ty w jakim klasa robotnicza jest piekle. A po drugie z twoimi wartościami klasa robotnicza nigdy się z tego piekła nie wydostanie, bo ty masz poczucie, że to raj i dla ciebie nic tu po zmianie stosunków społecznych, bo wszystko jest super.
Ja, nawet bez zapytania cię o to, wiem, że w twoim umyśle operuje przekonanie, że ktoś kto nie zgadza się ze współcześnie panującymi nam wartościami jest zły. Ja się nie zgadzam ze współczesnymi wartościami ale nie jestem zły, jestem dobry, a ty broniąca współczesnych wartości jesteś zła. Moja moralność przeciw twojej. Kto zwycięży?