Napisałem, że do tego dążą, a nie że teraz to robią. Dopóki nie ma IV Rzeszy wynaradawianie jest stosunkowo trudne. U siebie natomiast mają Jugendamty od wynaradawiania. W zakresie kolonizacji jest już łatwiej, bo jak się zarządza Łunią, która narzuca różne przepisy to łatwiej narzucić mniejszym krajom regulacje korzystne dla siebie, a niekorzystne dla owych mniejszych krajów (choćby sławetny pakiet klimatyczny) albo próby przerzucania kosztów gościnności Merkel m.in. na Polskę.
Pisząc o konflikcie z Rosją mam na myśli to, że Łunia dowodzona przez Niemcy zawsze chętnie dogaduje się z Rosją na boku pomijając Polskę i jakoś nie wykazuje chęci do solidarności z Polską, gdy konflikt z Rosją nasila się w formie kolejnego embarga żywnościowego.
Pisząc o konflikcie z Rosją mam na myśli to, że Łunia dowodzona przez Niemcy zawsze chętnie dogaduje się z Rosją na boku pomijając Polskę i jakoś nie wykazuje chęci do solidarności z Polską, gdy konflikt z Rosją nasila się w formie kolejnego embarga żywnościowego.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd