exeter napisał(a): W efekcie, pisowskie media są kopią mediów ze Stanu Wojennego, a Ty nie masz skąd czerpać rzetelnych informacji.
Nigdy nie czerpałem informacji z TVP. Jak dla mnie mogliby to zamknąć i niewiele by się zmieniło. Szkoda, że na to idą nasze publiczne pieniądze, ale nie są to pierwsze złotówki wydawane przez PIS, które wydał bym zupełnie inaczej.
Cytat:Możesz zrezygnować z kablówki.
No właśnie nie chcę rezygnować, bo jest kilka programów takich jak np BBC czy Planete, które czasem lubię oglądać. No ale faktycznie jeżeli wejdzie to co ma wejść to będę musiał rozważyć ten pomysł.
Cytat:Nie wiem, skąd taka ocena osoby pana profesora? On mówi głośno to co powinni mówić także inni i zwraca uwagę na zjawiska których inni nie chcą dostrzegać. Udawanie, że jest inaczej, niż jest, nie przybliży nas do odsunięcia PISu od władzy.
On głośno mówi co mu ślina na język przyniesie. Zazwyczaj są to albo zabarwione ideologią kocopoły albo oczywistości podawane w stylu jakby gość Amerykę odkrył. O widzisz! Gdyby TVP miała ideologię odwróconą o 180 stopni to ten półinteligencki celebryta zrobiłby tam oszałamiającą karierę.
[/quote]
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"