Vezas napisał(a):lumberjack napisał(a): Jak mnie wkurwiają takie wypowiedzi... równie mądre co "wszystkie chujowe komunizmy były sfałszowanymi komunizmami; prawdziwy komunizm jest wspaniały i dobry dla ludzi tylko go jeszcze nigdzie nie wprowadzono".Co ma komunizm do islamu? Co ma anarchizm do chrześcijaństwa? Thevessen podkreślił w swojej wypowiedzi, że islam nie musi koegzystować z autorytarnym ustrojem i średniowiecznym prawem.
Tym bardziej. Skoro islam może być cywilizowany tak jak twierdzisz, to tym bardziej powinniśmy ostro i stanowczo postępować z tym systemem, a nie szukać wymówek i uzasadnień dla aktów terroru i jak to nie jest prawdziwy islam. Takie miękkie i cipowate postępowanie tylko zaostrza problem, bo daje przyzwolenie na działanie ciemniejszej stronie islamu. Skoro są zdolni do zachowania norm cywilizowanych, to trzeba od nich zachowania tych norm bezwzględnie wymagać, siłą jeśli trzeba. Od tego w końcu jest państwo, żeby wymuszać ład i porządek.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.