Woodstock odbędzie się, chyba że służby Kamińskiego sfingują jakieś zagrożenie terrorystyczne.
Ale ja nie piszę o Kukiz (poza kilkoma osobami z tego klubu to faktycznie jest przystawka PiS). tylko KWW, które są ostatnią możliwością, jeszcze istniejącą, wprowadzenia na stanowiska osób do pewnego stopnia niezależnych, za sprawą czego (przy uzyskaniu wyniku lepszego, niż Kukiz) możliwe byłoby zmienienie układu sił w parlamencie w sposób legalny.
Wron NIEmiecki napisał(a): @Żarłak
Dla mnie Kukiz15' to kopia Samoobrony - jest przystawką PiS-u. I pod pewnymi względami mamy powtórkę z lat 2005-2007. Tym razem PiS będzie chciał pójść na całość z racji wieku prezesa. Bo skoro nie mogą zmienić oficjalnie konstytucji, muszą ubezwłasnowolnić TK (co się udało) oraz SN. Wtedy nie będzie żadnych hamulców. A konstytucję zmienią za wolą suwerena.
Ale ja nie piszę o Kukiz (poza kilkoma osobami z tego klubu to faktycznie jest przystawka PiS). tylko KWW, które są ostatnią możliwością, jeszcze istniejącą, wprowadzenia na stanowiska osób do pewnego stopnia niezależnych, za sprawą czego (przy uzyskaniu wyniku lepszego, niż Kukiz) możliwe byłoby zmienienie układu sił w parlamencie w sposób legalny.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.