Oni bardzo sie boja. Tak bardzo, ze beda isc w zaparte i stosowac tzw. "ucieczke do przodu". Tak jak do tej pory wywolywali kolejne kryzysy, mniej lub bardziej udane, tak teraz przyszla pora na ostatnia prostą. Wystarczy im jeszcze sprowokowac opozycje do zlamania prawa za co ich powsadzaja i w ten sposob pozbeda sie konkurencji jej wlasnymi rekoma.
Potem zostana im dwie bomby do rozbrojenia. Ustawa medialna i UE. Nie wiem jak rozpracuja media, ale finezji nie spodziewalbym sie, bo to wyjatkowo tepy rzad (pewnie zaczna oskarzac o antypisizm i moze wysmaza jakis bubel, ze pod grozba odebrania koncesji zabrania sie krytki pislamistow).
UE beda probowac uzyc oskarzacjac ja o wpeprzanie sie w nie swoje kompetencje, tak jak do tej pory to robili, wiec wiele zalezy od tego czy Bruksela lyknie haczyk i da pretekst.
A co sie wydarzy to zalezy od skali protestow w kraju.
Potem zostana im dwie bomby do rozbrojenia. Ustawa medialna i UE. Nie wiem jak rozpracuja media, ale finezji nie spodziewalbym sie, bo to wyjatkowo tepy rzad (pewnie zaczna oskarzac o antypisizm i moze wysmaza jakis bubel, ze pod grozba odebrania koncesji zabrania sie krytki pislamistow).
UE beda probowac uzyc oskarzacjac ja o wpeprzanie sie w nie swoje kompetencje, tak jak do tej pory to robili, wiec wiele zalezy od tego czy Bruksela lyknie haczyk i da pretekst.
A co sie wydarzy to zalezy od skali protestow w kraju.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.