Smoczek-Zboczek-Myszoskoczek napisał(a):Tymczasem we WyborczejOho – Michnik Smoka grilluje. Wielkie nieba, przepraszam, że niepokoję, ale chyba jest pan jedzony!
Poniżej informacja dla ludzi, Smoki mogą se darować.
...bo ja jednak nie do końca jestem przekonany, że w tej opozycji to wszystko tumani są, w każdym razie, nie aż tacy tumani. Jeżeli oni w coś grają, to chyba w to, żeby PiS jeszcze bardziej się rozpędzał i nakręcał w tej swojej pogardzie dla opozycji i w przywracaniu środkowego PRLu. Żeby umacniać Kwaggota, Maciarettę i Zerro w ich poczuciu całkowitej bezkarności. I jak się chłopaki rozpędzą powyżej norm bezpieczeństwa...
Bo kto jak kto, ale Michnik takiego artykułu płatnego nie puściłby tylko dlatego, że hajs mu się kończy i musi włazić do tyłka akurat Erdoganowi. Coś się faktycznie kroi, panowie. I panie.
Tylko za cholerę nie mogę dojść z tym moim myśleniem spiskowym, co się konkretnie szykuje. Może mają kilka wariantów w zależności, jak się sytuacja potoczy. Ale cicho, sza. Oficjalnie dalej drzemy szaty nad upadającym ustrojem.