Ergo Proxy,
A jeśli chodzi o wspomnianego żołnierza pisowskiej propagandy, owszem, należy wykazywać jego manipulacje, a często i zwyczajne kłamstwa, co robi choćby Dwa Litry Wody, ale nie zaszkodzi też od czasu do czasu dać mu po łbie.
A, że ręce mnie świerzbiły....
Sofeicz,
Cytat:Nie zgodzę się z Tobą, Kaczyński i jego banda próbują ukraść nam państwo, nam - wszystkim Polakom, także tym, którzy obecnie popierają prawych i sprawiedliwych. Gdyż istotą ich polityki jest odebranie Polakom możliwości zmiany władzy przy pomocy kartki wyborczej wrzuconej do urny. A całkiem prawdopodobnym jest i to, że obecnym zwolennikom Kaczyńskiego za jakiś czas "się odwidzi" i zechcą wybrać do władzy kogoś innego.exeter napisał(a): napisał(a):"Wystarczy przestać kraść" - oto gladiatorowa ocena działań ludzi którzy właśnie jawnie, bezczelnie i bez żadnych skrupułów podpierdolili nam państwo.Podpierdolili może exeterom i ErgoProxym, ale całkiem spora grupa Polaków wreszcie czuje się jak u siebie, na swoich śmieciach. I to jest problem, którego nie rozwiąże pohukiwanie na Gladiatora.
Cytat:Ano miałem. Ale szlag mnie trafia i zła krew zalewa, gdy widzę jak bezradni jesteście wobec pisowskich propagandystów w rodzaju Gladiatora. I ciągnie wilka do lasu.exeter napisał(a): napisał(a):Masz tupet mocium panie i bierzesz nas za strasznych idiotów.A Ty tutaj już miałeś nie pisać, panie kochanku. : PPP
A jeśli chodzi o wspomnianego żołnierza pisowskiej propagandy, owszem, należy wykazywać jego manipulacje, a często i zwyczajne kłamstwa, co robi choćby Dwa Litry Wody, ale nie zaszkodzi też od czasu do czasu dać mu po łbie.
A, że ręce mnie świerzbiły....
Sofeicz,
Cytat:Jak to nagle z Pana Prezydenta stał się Adrianem, zięciem, Kornhauserem, udekiemByć może Duda potraktował weta wobec ustaw rujnujących SN i KRS, także jako "koło ratunkowe" rzucone Kaczyńskiemu. Gdyż kontynuacja dotychczasowej polityki PISu prowadziłaby nie tylko do zupełnej marginalizacji Polski za granicą i izolacji tej władzy, ale i do rozpadu obozu władzy. Na horyzoncie coraz wyraźniej rysowała się wizja polskiego Majdanu i konieczności użycia siły w obronie reżimu. Weta Dudy są wobec tego dla PISu zbawieniem i otwarciem furtki wyjścia z beznadziejnej sytuacji.
Prawacka fabryka epitetów pracuje na trzy zmiany.

![[Obrazek: smile.gif]](https://ateista.pl/images/smilies/smile.gif)