Jester napisał(a): Wczorajszy odcinek bardzo slaby.
W jaki sposob Euron zlokalizowal ich na srodku morza, w nocy I dodatkowo kompletnie ich zaskoczyl?
Bitwa na morzu bardzo slabo nagrana, standardowy filmowy manewr skakania kamery miedzy pol sekundowymi scenami, aby czasem widz nie zobaczyl co sie dzieje na ekranie.
Namietna scena seksu w ktorej udzial bierze eunuch to chyba najbardziej absurdalna rzecz jaka widzialem w serialu od dawna.
Cala akcja dzieje sie o wiele za szybko I ramy czasowe nie trzymaja sie kupy. Ptaki z wiadomosciami przelatuja pol Westeros w serialowe 5 minut.
Jedyne dobre sceny to Arya I wilki oraz rozmowa Deanerys z Varysem. Moze jeszcze finalowa 'konfrontacja' Theona z Euronem. Swietna gra aktorska.
Co takiego absurdalnego w tej scenie seksu z eunuchem, konkretnie?
Chyba, ze uwazasz - podobnie jak starozytni Rzymianie - ze seks to tylko i wylacznie penetracja (a wiec np dwie lesbijki nie uprawiaja seksu, tylko sie, że nie wiem, glaskaja).
Mogl sie po prostu o nia poocierac i poglaskac wlasnie. Co tu absurdalnego?
Ewentualnie mozna sie czepiac stwierdzeniem, ze bez meskich hormonow nie mialby ochoty na takie zabawy. No ale ona miala, a on ja wielce lubi, wiec...
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.