Co do tego ruchu prezydenta, to jestem bardzo ciekawy, co teraz - "szorstka przyjaźń"? Wcześniejsze wybory? Rozłam w obozie władzy? Czy może jego wzmocnienie? Ciekawi mnie, co wykombinują Grzechu i Rysiek - na ich miejscu powołałbym wspólny klub w parlamencie i wysunął na czoło Budkę, Siemoniaka czy Gasiuk-Pihowicz, którzy nie odpychają wyborców, szczególnie młodych i szukał porozumienia z Pałacem ws. reformy sądownictwa, by starać się pozbyć miana totalnej opozycji.
PS Paski w TVP INFO bezcenne (nie oglądam na co dzień, ale akurat miałem postój na Orlenie i zdążyłem zobaczyć: "PiS wywalczył prezydenturę Andrzejowi Dudzie", "Najlepsze wyniki gospodarcze od lat" czy "70% Polaków popiera reformę sądownictwa autorstwa PiS") Tytuły mogą się nieco różnic, bo podawałem z głowy, ale sens, a raczej jego brak pozostaje ten sam.
PS Paski w TVP INFO bezcenne (nie oglądam na co dzień, ale akurat miałem postój na Orlenie i zdążyłem zobaczyć: "PiS wywalczył prezydenturę Andrzejowi Dudzie", "Najlepsze wyniki gospodarcze od lat" czy "70% Polaków popiera reformę sądownictwa autorstwa PiS") Tytuły mogą się nieco różnic, bo podawałem z głowy, ale sens, a raczej jego brak pozostaje ten sam.
Ateistą jestem z powodów moralnych. Uważam, że twórcę rozpoznajemy poprzez jego dzieło. W moim odczuciu świat jest skonstruowany tak fatalnie, że wolę wierzyć, iż nikt go nie stworzył! - Stanisław Lem