Ergo Proxy,
nikt z nas nie jest osobą decyzyjną w skali planety a dziś usłyszałem, że Kaczyński to ch..., ale co ja panie mogę na to poradzić?
Nic nie możemy, nic od nas nie zależy - to może Ergo połóżmy się do trumien i zobaczmy co da się obejrzeć w TV?
Opinia naukowa o zmianie klimatu
Teraz Twoja kolej - pokajasz się i przeprosisz, czy nadal będziesz rżnął głupa?
A jakie działania należy podjąć, wiemy od co najmniej dekady:
Porozumienie paryskie
tyle tylko, że my tak samo, jak chłop w przedwojennej Polsce - Pan premier kazali, to postawiłem sławojkę, ale i tak po staremu będę chodził srać do obory. Polska podpisała porozumienie paryskie, ale po staremu dotuje górnictwo węglowe i energetykę opartą na węglu.
nikt z nas nie jest osobą decyzyjną w skali planety a dziś usłyszałem, że Kaczyński to ch..., ale co ja panie mogę na to poradzić?
Nic nie możemy, nic od nas nie zależy - to może Ergo połóżmy się do trumien i zobaczmy co da się obejrzeć w TV?
Cytat:Możliwości klimatycznej zresztą też nie, chyba że exeter pokaże, jakie konkretnie działania należy przedsięwziąć, jak one konkretnie wpłyną na klimat podług komputerowych modeli przyszłości tej planety (bo na razie exeter zaserwował nam dno i pięć metrów mułu – w słojach) i udowodni nie tylko, że te modele poprawne są, ale jeszcze i to, że one nie zostały nakarmione śmieciowymi danymi.Proszę bardzo - w skrócie to stanowisko najważniejszych instytucji naukowych na świecie w kwestii zmian klimatu:
Konkret, proszę exetera, konkret – bo straszyć to straszą się dzieci w wieku szkolnym. Oraz twórcy horrorów.
Opinia naukowa o zmianie klimatu
Teraz Twoja kolej - pokajasz się i przeprosisz, czy nadal będziesz rżnął głupa?
A jakie działania należy podjąć, wiemy od co najmniej dekady:
Porozumienie paryskie
tyle tylko, że my tak samo, jak chłop w przedwojennej Polsce - Pan premier kazali, to postawiłem sławojkę, ale i tak po staremu będę chodził srać do obory. Polska podpisała porozumienie paryskie, ale po staremu dotuje górnictwo węglowe i energetykę opartą na węglu.
Cytat:O, exeter przekleja wikipedię. Proszę exetera, ile ta planeta ma lat?A to zakazane jest? A planeta ma proszę pana 4,5 mld lat - tak przynajmniej mówili w szkole.