To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papież Franciszek: poznałem w życiu wielu dobrych marksistów
Ja pierdzielę, lumber, a poznałeś kiedykolwiek jakiegoś islamistę? Próbował cię już nawrócić albo zamordować? Sam znam kilku muzułmanów, którzy nigdy koranu nie otworzyli, do meczetu nie chodzą, wierzą tylko w jakiegoś nieokreślonego Boga i nazywają go Allah, bo tak wynieśli z domu (co chyba wprost oznacza "Bóg" w jakimś tam rdzennym dialekcie). Są mniej więcej takimi samymi fanatykami co te 95% polskich katolików z których w kościele bywa mniej niż 40%.
Koran ma w sobie dużo chujowego przekazu, tak samo jak mają oba testamenty, ale ocenianie każdego wyznawcy z perspektywy wersów, które jakieś 99.9999 % jego europejskich braci w wierze olewa jest nieuczciwe intelektualnie. To tak jakbyś się po każdym Żydzie spodziewał kamienowania cudzołożnic, transpłciowców, ludzi zbierających chrust w szabat, czy przedmiotowego traktowania własnych córek (i wydawania np tłumowi do zgwałcenia i poćwiartowania). Co nie oznacza, że niektóre chore sytuacje nie mają miejsca i nie są potem usprawiedliwiane "stosownymi" cytatami ze świętych ksiąg. Tyle, że księgi wszystkich wyznań potrafią dostarczyć usprawiedliwienia dla mnóstwa pojebanych zdarzeń
I hear the roar of big machine
Two worlds and in between
Hot metal and methedrine
I hear empire down

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Papież Franciszek: poznałem w życiu wielu dobrych marksistów - przez Dragula - 25.08.2017, 08:24

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości