To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papież Franciszek: poznałem w życiu wielu dobrych marksistów
II Prawo Wkurwienia Totalnego - im większe natężenie muzułmanów w danym kraju (zachodnim oczywiście) tym większe natężenie ludzi popierających Le Pen czy innych Wildersów.

Ludzie, którzy nawet w dobrej wierze, z dobrymi intencjami miłosierdzia itp. wspierają proces przyjmowania fali imigrantów wspierają przy okazji proces przejęcia danego kraju przez polityków skrajnych. Inaczej być nie może gdyż tempo oraz ilość napływających ludzi przekracza możliwości krajów "miłosiernych".

I PWT - muzułmańscy fanatycy z regularną częstotliwością dokonują zamachów, w których potrafią zabijać od kilkunastu do kilkudziesięciu ludzi. Nie da się obliczyć ludzkiej cierpliwości, ale któryś z zamachów z kolei zadziała jak iskra w suchym lesie i wywoła taki pożar jakiego dawno nikt nie widział. Jeszcze się naoglądamy dantejskich scen, a ludzie będą kwiczeć baranim głosem.

Proces Wkurwienia Totalnego nie jest natychmiastowy. Nie wiadomo ile lat będzie trwał, ale wiadomo, że do niego dojdzie.

Nie wpuszczanie islamistów, to ochrona krajów Europy przed muzułmańskimi radykałami oraz przed europejskimi politykami skrajnymi.

DziadBorowy napisał(a): Dlaczego zatem Polacy nie pozwolili rządzić sobą marionetkom ruskich po 89 roku a Ukraińcy już tak?

Długo by tłumaczyć.

DziadBorowy napisał(a): Tylko, że to trochę niewygodne, i lepiej przymknąć na to oko bo nie pasuje do szufladki w której każdy muzułmanin to dzikus gotowy wysadzić się w autobusie.

Jestem świadom, że istnieją "normalni" muzułmanie obok których da się żyć, ale to jest możliwe tylko i wyłącznie przy niskim natężeniu muzułmanów. Tak samo pojedynczy naziści czy komuniści nie stwarzają większych problemów.

Jednak nie zmienia to faktu, że zarówno komunizm, jak islam i nazizm przy pewnej ilości poglądów nieszkodliwych zawierają multum poglądów szkodliwych dla rozwoju społeczeństw czy wręcz niebezpiecznych dla życia ludzi.

Komunizm, islam i nazizm zawsze powinny być tłamszone, tłumione w zarodku.

DziadBorowy napisał(a): No właśnie nie należy olać. Należy się zastanowić po co tym mającym wyjebane na religię Polakom te kościelne śluby, komunie i chrzciny. Mają wyjebane, nic nie grozi za olanie a mimo tego chrzczą te swoje dzieciaki :]

Nie wiem po co, może dla lansu i tradycji. Wiem za to tyle, że z czystym sumieniem można powiedzieć, że mają wyjebane, bo nic im nie grozi za odejście od wiary.

Czy można to samo powiedzieć o muzułmanach - niech każdy sam sobie na to pytanie odpowie.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Papież Franciszek: poznałem w życiu wielu dobrych marksistów - przez lumberjack - 26.08.2017, 07:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości