Raczej obrażono jego uczucia religijne. Bo przecież skoro politycy PIS mówią głośno, że prowadzą politykę, która nie jest zgodna z interesem Rosji to rozmaite Smoki i inne lemmingii politykom PIS wierzą, tak ich nauczono. A gdy ktoś ich dogmatom przeczy to robią się nerwowi. W każdym razie wśród ludzi, których światopogląd kształtują media rozpowszechniające reżimową propagandę ta wiara jest bardzo powszechna i jak sam zauważyłem praktycznie niemożliwa do podważenia.
Jedyne co mnie ciekawi to czy sami politycy PIS faktycznie wierzą w to co mówią i są święcie przekonani, że ich rządy są dla Rosji niewygodne czy to tylko wersja dla ciemnego ludu - jak to mawiał prezes pisowskiej telewizji.
Jedyne co mnie ciekawi to czy sami politycy PIS faktycznie wierzą w to co mówią i są święcie przekonani, że ich rządy są dla Rosji niewygodne czy to tylko wersja dla ciemnego ludu - jak to mawiał prezes pisowskiej telewizji.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"