Dwa Litry Wody napisał(a): Przecież gość posunął się po prostu o jeden krok dalej niż ty
Fajnie byłoby zrobić ze mnie takiego bydlaka, który bije kobiety. Najwygodniej jest, żeby kogoś skompromitować albo żeby sam się skompromitował. Wtedy już nie trzeba dyskutować z argumentami.
Dwa Litry Wody napisał(a): Gdyby nie trzasnął tej Czeczenki w pysk, to różnicy między wami nie byłby w zasadzie żadnej
Doprawdy? W którym z moich postów opowiedziałem się za trzaskaniem Czeczenek w pysk?
Dwa Litry Wody napisał(a): no bo chyba miałbyś odwagę takiej kobiecie powiedzieć w twarz to co z taką swadą wypisujesz tu o islamie i muzułmanach, prawda Lumber?
Że gardzę islamem i że nie pasuje on do naszej kultury? Tak. Ale nie zrozumiałeś nic z tego, co tyle czasu pisałem. Chcę zapobiec jakimkolwiek tego typu sytuacjom, a nie do nich doprowadzać.
---
Pierwsze co się robi, kiedy ludzie w małżeństwie trzaskają się po pyskach to jest separacja i zakaz zbliżania się do siebie na odległość nie mniejszą niż x. A Zachód i świat islamu nawet małżeństwem nie są. Musi być separacja, a kiedy muzułmanie (i nasza patologia) się ucywilizują, można o niej zapomnieć.
Póki co każdy kto jest za "refugees welcome", jest głupcem dążącym do stworzenia mieszanki wybuchowej.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać