Lumberjack
a) muzułmańscy imigranci (np. ta pobita Czeczenka) uznają kulturę, której mienisz się reprezentantem, za atrakcyjną i zasymilują się ludźmi, którzy tak jak ty, na każdym kroku przypominają im jaką to „kupą gówna jest islam i jego wyznawcy”
b) nasi rodzimi troglodyci, którzy do całej twojej antyimigracyjnej i antymuzułmańskiej rynsztokowej retoryki dokładają tylko „Do gazu!” „Trzeba ich jebać!” nie potraktują twoich słów jako zachęty do wcielenia w czyn swoich postulatów.
Faktycznie, nie rozumiem.
Cytat:Fajnie byłoby zrobić ze mnie takiego bydlaka, który bije kobiety. Najwygodniej jest, żeby kogoś skompromitować albo żeby sam się skompromitował.A gdzie ja pisałem, że Lumber bije kobiety? Przecież napisałem wyraźnie, że posuną się o jeden krok dalej niż ty i do bluzgów dołożył pięści. Poza tym to nie jest przecież żadna kobieta, tylko „ciapajka”, która wierzy w „kupę gówna jaką jest islam i jego wyznawcy” i żyjąc wedle swoich „chujowych zasad” chce nam pewnie ta „pierdolona troglodytka” szariat zrobić, prawda Lumber?
Cytat:W którym z moich postów opowiedziałem się za trzaskaniem Czeczenek w pysk?Przecież tłumaczę – ty tylko lżysz, a gość lżył (choć przyznaję, że nie tak elokwentnie jak ty masz to w zwyczaju) i bił.
Cytat:Że gardzę islamem i że nie pasuje on do naszej kultury? Tak. Ale nie zrozumiałeś nic z tego, co tyle czasu pisałem. Chcę zapobiec jakimkolwiek tego typu sytuacjom, a nie do nich doprowadzać.Czyli głosząc swoim rynsztokowym językiem swoje antyimigracyjne i antymuzułmańskie poglądy oczekujesz, że:
a) muzułmańscy imigranci (np. ta pobita Czeczenka) uznają kulturę, której mienisz się reprezentantem, za atrakcyjną i zasymilują się ludźmi, którzy tak jak ty, na każdym kroku przypominają im jaką to „kupą gówna jest islam i jego wyznawcy”
b) nasi rodzimi troglodyci, którzy do całej twojej antyimigracyjnej i antymuzułmańskiej rynsztokowej retoryki dokładają tylko „Do gazu!” „Trzeba ich jebać!” nie potraktują twoich słów jako zachęty do wcielenia w czyn swoich postulatów.
Faktycznie, nie rozumiem.
Cytat:Pierwsze co się robi, kiedy ludzie w małżeństwie trzaskają się po pyskach to jest separacja i zakaz zbliżania się do siebie na odległość nie mniejszą niż x.Tak na marginesie - Jak dwoje ludzi, którzy sobie przysięgali dozgonną miłość i wierność leje się po pyskach, to już to dawno żadne małżeństwo nie jest, nawet, jeżeli się formalnie tak nazywa.
Cytat:A Zachód i świat islamu nawet małżeństwem nie są. Musi być separacja, a kiedy muzułmanie (i nasza patologia) się ucywilizują, można o niej zapomnieć.Innymi słowy ta kobieta ma zabierać trójkę swoich dzieci i „spierdalać stąd” - tak jak poradzono jej przed pobiciem, dobrze zrozumiałem?
O Lord, bless this thy hand grenade, that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits in thy mercy.